Zpět na úvod

Chci Infigy


Jak postupovat, když chci Infigy?

Děkujeme za zájem o technologii Infigy. Máme pro vás pár rad, jak nejrychleji dostat Infigy do vašeho domu. V první řadě záleží, zda máte nebo uvažujete o fotovoltaice. Infigy je možné doinstalovat nebo přidat k technologiím při instalaci nové fotovoltaické elektrárny. Infigy neinstalujeme my, ale dodavatelská firma, která dodá nebo již dodala technologie na střechu vaši domácnosti. Chcete fotovoltaiku, ale ještě nemáte svého dodavatele? Dokážeme poradit, máme ověřené partnery v regionech po celém Česku.

Uvažuji o fotovoltaice

Plánujete instalaci fotovoltaické elektrárny a nemáte ještě svého dodavatele? Můžeme vám doporučit z našich partnerů, kteří pravidelně instalují kompletní systémy fotovoltaických elektráren i s technologií Infigy.

Mám svého dodavatele

Máte už projekt a jste ve fázi příprav před instalací? Kontaktujte svou instalační firmu s požadavkem implementace technologie Infigy do celého systému FVE. Pokud váš dodavatel zatím nepoužíval Infigy, propojte nás. Dodáme veškeré podklady k instalaci a provedeme dodavatele krok po kroku.

Fotovoltaiku už mám na střeše

V tomto případě preferujeme implementaci Infigy vaší instalační firmou. S ohledem na záruky, které drží váš dodavatel fotovoltaiky. V tomto případě znovu platí. Kontaktujte svého dodavatele nebo nás s firmou propojte.

Moje instalační firma nemá zájem o doinstalaci Infigy

I takové případy se stávají. Naše řešení je poptání doinstalace v síti našich partnerských firem. V tomto případě vás propojíme s partnerskou instalační firmou.